
NEEM CONTACT MET ONS OP De Rompertpassage 43b 's-Hertogenbosch 073 737 0055 jacks-delicatessen-huis@outlook.com http://www.jacks-delicatessen-huis.nl

VOLG ONS

Als eerste op de hoogte van onze anbiedingen, dat kan, volg en like ons op facebook!
NZE KAZEN O

JACKS-DELICATESSEN-HUIS.NL

Jack’s kaas

Geproduceerd in het oosten van het land. Op de plek waar al vanaf het einde van de 19e eeuw

kleine boterfabriekjes actief waren, wordt nu deze romige kaas ontwikkeld. De zorg voor de

koeien, de natuur en het landschap legt de basis voor de verantwoorde en duurzame productie

van deze overheerlijke kaas.

Weidemelk

De koeien welke de melk voor de kaas leveren krijgen alle zorg die ze nodig hebben en grazen

minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten in het malse gras. Weidegang is goed voor

het welzijn en de gezondheid van de koe. Bovendien hoort de koe in het Nederlands

weidelandschap. Geen wonder dat deze Hollandse graskoeien veel weidemelk leveren!

Duurzaam

De kaas wordt geproduceerd binnen een energie neutrale zuivelketen. Dat betekent dat de

productie van deze kaas op den duur evenveel energie oplevert als het kost!

BERGKAAS

Magoth – ambachtelijke zwitserse alpen kaas

De Magoth is een heerlijke zachte kaas welke ambachtelijke en traditionele wijze wordt

gemaakt door boeren in de Zwitserse Alpen. De Magoth kaas is geheel lactose en gluten

vrij en is tevens erg gezond door rijke hoeveelheid omega-3 vetzuren.

BERGERIE CARACTÉRE

Een kaas vol karakter, zijn unieke smaak heeft de Bergerie te danken aan de traditionele

manier van rijpen met een luchtvochtigheid van 85% Door deze speciale rijping komen

de geselecteerde smaakculturen het beste tot hun recht. Een karaktervolle kaas, die u

zeker geproefd moet hebben.

HALF-HARDE KORST KAAS

CITTADELLA

Type trappistenkaas. Een 3/4 kilo model kaasje, gemaakt van

gepasteuriseerde koemelk. Deze kaas heeft een natuurlijke

korst. De smaak is karakteristiek. Gepasteuriseerde kaas.

EMMENTALER

Zwitserse kaas met nootachtige smaak en grote gaten.

Rauwmelkse kaas.

GRUYERE

Zwitserse zoete kaas met zoute bijsmaak. Rauwmelkse kaas van

koemelk, deze lijkt op Comté en Beaufort.

COMTÉ

Deze pikante kaas heeft een lange nasmaak. De kleur van de

zuivel van deze kaas varieert per seizoen en per streek.

Geproduceerd in de Franse Jura. Rauwmelkse kaas.

MANCHEGO

Deze kaas is gemaakt van volle, rauwe schapenmelk, uitsluitend

van het manchego schapenras. Rauwmelkse kaas.

PECORINO ROMANO

Deze kaas was al bekend bij de Romeinen. Als basis wordt verse,

volle schapenmelk gebruikt. Gepasteuriseerde kaas.

PARMESAN REGGIANO

Italiaanse kaas, zeer lang houdbaar, veel smaak en niet zout.

Rauwmelkse kaas.

TOMME DE SAVOIE 1,7 KG

Tomme de Savoie is een halfharde kaas gemaakt in de Savoie.

De zuivel is soepel en zacht met veel onregelmatige gaatjes. De

smaak doet denken aan bergweiden, met in de finale

hazelnootaccenten. Rauwmelkse kaas.

RACLETTE

Raclette komt van het Franse ‘râcler’, Wat schaven of schrapen

betekent. Rauwmelkse kaas.

ROODFLORA-KAAS

ÉPOISSES

Pikant kaasje met romig zacht zuivel. Rauwmelkse kaas.

MORBIER

Gemaakt van de ochtend- en avondmelk met tussenin een laagje as.

MUNSTER

Pikante rode korstkaas. Hoe rijper, des te zachter en vloeiender. De

korst is zacht en eetbaar. Gepasteuriseerde kaas.

REBLOCHON DE SAVOIE

Boterachtig kaasje met eetbare, lichtrode, dunne korst.

Heeft een volle smaak. Rauwmelkse kaas.

WITKORST KAAS

BRIE DE MEAUX

Een goed gerijpte Brie de Meaux heeft een volle geurige, pikante en

uitgesproken krachtige smaak. Rauwmelkse kaas.

CAMEMBERT RUSTIQUE

Een echte Normandische camembert in een spanen doosje,

waardoor de kaas zachtjes door kan rijpen en niet uitdroogt.

Rauwmelkse kaas.

BLAUW-GEADERDE KAAS

BLEU D’AUVERGNE

Volle kruidig pikante kaas met veel nasmaak. Rauwmelkse kaas.

ROQUEFORT

Rouqefort is een beroemde blauwschimmelkaas gemaakt van

schapenmelk. Rauwmelkse kaas.

NEEM CONTACT MET ONS OP De Rompertpassage 43b 's-Hertogenbosch 073 737 0055 jacks-delicatessen-huis@outlook.com http://www.jacks-delicatessen-huis.nl
NZE KAZEN O

Jack’s kaas

Geproduceerd in het oosten van het land. Op de plek waar al

vanaf het einde van de 19e eeuw kleine boterfabriekjes actief

waren, wordt nu deze romige kaas ontwikkeld. De zorg voor de

koeien, de natuur en het landschap legt de basis voor de

verantwoorde en duurzame productie van deze overheerlijke

kaas.

Weidemelk

De koeien welke de melk voor de kaas leveren krijgen alle zorg

die ze nodig hebben en grazen minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur

per dag buiten in het malse gras. Weidegang is goed voor het

welzijn en de gezondheid van de koe. Bovendien hoort de koe in

het Nederlands weidelandschap. Geen wonder dat deze Hollandse

graskoeien veel weidemelk leveren!

Duurzaam

De kaas wordt geproduceerd binnen een energie neutrale

zuivelketen. Dat betekent dat de productie van deze kaas op den

duur evenveel energie oplevert als het kost!

HALF-HARDE KORST KAAS

CITTADELLA

Type trappistenkaas. Een 3/4 kilo model kaasje, gemaakt van

gepasteuriseerde koemelk. Deze kaas heeft een natuurlijke korst. De smaak

is karakteristiek. Gepasteuriseerde kaas.

EMMENTALER

Zwitserse kaas met nootachtige smaak en grote gaten. Rauwmelkse kaas.

GRUYERE

Zwitserse zoete kaas met zoute bijsmaak. Rauwmelkse kaas van koemelk,

deze lijkt op Comté en Beaufort.

COMTÉ

Deze pikante kaas heeft een lange nasmaak. De kleur van de zuivel van deze

kaas varieert per seizoen en per streek. Geproduceerd in de Franse Jura.

Rauwmelkse kaas.

MANCHEGO

Deze kaas is gemaakt van volle, rauwe schapenmelk, uitsluitend van het

manchego schapenras. Rauwmelkse kaas.

PECORINO ROMANO

Deze kaas was al bekend bij de Romeinen. Als basis wordt verse, volle

schapenmelk gebruikt. Gepasteuriseerde kaas.

PARMESAN REGGIANO

Italiaanse kaas, zeer lang houdbaar, veel smaak en niet zout. Rauwmelkse

kaas.

TOMME DE SAVOIE 1,7 KG

Tomme de Savoie is een halfharde kaas gemaakt in de Savoie. De zuivel is

soepel en zacht met veel onregelmatige gaatjes. De smaak doet denken aan

bergweiden, met in de finale hazelnootaccenten. Rauwmelkse kaas.

RACLETTE

Raclette komt van het Franse ‘râcler’, Wat schaven of schrapen betekent.

Rauwmelkse kaas.

BERGKAAS

Magoth – ambachtelijke zwitserse alpen kaas

De Magoth is een heerlijke zachte kaas welke ambachtelijke en traditionele

wijze wordt gemaakt door boeren in de Zwitserse Alpen. De Magoth kaas is

geheel lactose en gluten vrij en is tevens erg gezond door rijke hoeveelheid

omega-3 vetzuren.

BERGERIE CARACTÉRE

Een kaas vol karakter, zijn unieke smaak heeft de Bergerie te danken aan de

traditionele manier van rijpen met een luchtvochtigheid van 85% Door deze

speciale rijping komen de geselecteerde smaakculturen het beste tot hun

recht. Een karaktervolle kaas, die u zeker geproefd moet hebben.

JACKS-DELICATESSEN-HUIS.NL